חומרים נדרשים
6 כוסות קמח לבן
2 כוסות מים פושרים בהדרגה
1 כף שמרים
1כפית פלפל שחור גרוס
1 כף אורגנו
1/2 כף מלח(הוספה בסוף)
1 כף שמן זית
4 כפות גרעיני פשתן
אופן ההכנה
פשוט וקל לערבב הכל יחדיו ללא המים, את המים להוסיף בהדרגה
לישה, הבצק מעט דביק, לקמח מבחוץ ולהכין 5 כדורים
חלוקה ל 5 לחמים עגולים בינוניים
פיזור של קמח על הלחמים-חובה נותן את הקרום הקשה ללחם
התפחה בתנור שחומם ל 100 מעלות , ומכבים את התנור
ממתינים כ שעה
אפיה בטמפ' 200 מעלות 10 דקות
מומלץ אך לא חייבים: להבריש עם מעט חמאה מלוחה ממוסת את החלק העליון של הלחם.(במידה ונשארו שאריות מהקמח יש לנקות תחילה עם מגבת או נייר סופג ואח"כ למרוח חמאה.
בהצלחה מנחמן סוזי
נחמן סוזי קוסמטיקאית בראשון לציון, קוסמטיקאית במזכרת בתיה. היצירתיות היא חלק ממני החל בעבודתי כקוסמטיקאית, מאפרת, ציירת פסלת, קרמיקאית ו"סמול שפית" אשר אוהבת להמציא וליצור מתכונים חדשים וטעימים.התגובות מחמיאות ...בכל מעשיי ידיי .תודה לכולם! מעוניינת בכרטיס ההטבות Orlaor Gold Card סמסי את המייל שלך ל-0544969106 http://www.orlaor.co.il
>